Animacija i rekreacija!

Svesni potreba naših gostiju a vođeni željom da ponudimo nešto više svima koji se odluče da provedu svoj letnji odmor u Kraljevim Čardacima, spremili smo veoma bogat, interesantan i svim uzrastima prilagođen program animacije i rekreacije.

Šta ćete raditi trećeg dana vašeg odmora u 16.00h? Mi u Kraljevim Čardacima Spa to znamo, jer smo Vam spremili nešto što nećete moći da ne probate. Kako biste uzeli učešća neophodno je naravno da nam ukažete poverenje i da rezervišete jedan od višednevnih paketa koje smo spremili za Vas za ovo leto.

Sve ostalo prepustite nama i našem timu zaduženom za kreiranje pozitivnih utisaka koje ćete poneti sa boravka u našim Kraljevim Čardacima Spa.

Vaši Kraljevi Čardaci Spa

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na
tel: 036/428558
mail: booking@kraljevicardaci.com

Odmor u Čardacima lepše nego ikada do sada – Očekujemo Vas!

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na
tel: 036/428558
mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!