Leto 2019.

Za sve zaljubljenike u Kopaonik i 2019. godine u ponudi je omiljeni letnji paket svih gostiju Kraljevih Čardaka.
Šaljemo svima poziv za uživajte na visini ovog leta!

Letnji paket u trajanju od 8 dana/7 noći obuhvata uslugu na bazi polupansiona i neograničeno korišćenje Spa&Wellness centra. Goste očekuje celodnevna animacija dece i odraslih, kao i 3 pešačke ture sa organizovanim prevozom i vodičem.

U terminu od 30.06. do 21.07. možete boraviti u Čardacima po ceni od 225 evra po osobi, a u terminu od 21.07. do 01.09. po ceni od 235 evra po osobi.
Za decu od 2 do 15 godina je obezbeđen popust u iznosu od 50%. Smene naših gostiju su nedelja na nedelju, jer nastojimo da pružimo najbolje od našeg letnjeg paketa.

Provedite nezaboravno leto 2019. godine u Kraljevim Čardacima Spa!

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.