Spa vikend

Obradujte svog partnera – poklonite svojim prijateljima!

U periodu od 30.06. do 21.07.2019.god. svim gostima nudimo Spa&Wellness vikend paket u Čardacima po ceni od 85 evra po osobi za odrasle. Usluga je na bazi polupansiona uz korišćenje Spa&Wellness centra. Cena datog paketa u periodu od 21.07. – 01.09. 2019. godine iznosi 89 evra po osobi za odrasle.

Obradujte sebi drage osobe boravkom u našem kompleksu!

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.