Summer opening

Za zvanično otvaranje letnje sezone 2019. godine na Kopaoniku naš hotel je pripremio specijalnu akciju.

Za sve goste koji će u periodu od 21.06. – 23.06. boraviti u našem hotelu nudimo spa vikend paket 3 dana/2 noći po ceni od 75 evra po osobi za odrasle. Deca od 2 do 15 godina imaju 50% popusta na cenu paketa. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera) uz neograničeno korišćenje Spa centra. Svaki gost dobija poklon sa potpisom Kraljevih Čardaka.

Iskoristite našu akciju i uživajte u svim letnjim sadržajima na početku ovog leta 2019. godine.

Očekujemo vas, vaši Kraljevi Čardaci

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.