Uslovi korišćenja i politika privatnosti - Kraljevi Cardaci

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

1. Osnovni podaci:

„Prvako Engineering“ d.o.o, Srete Mladenovića 2, 34000 Kragujevac,  za „Kraljevi Čardaci“, Stefana Prvovenčanog 79, 35354 Kopaonik, PIB: 106032484, matični broj: 20520566, šifra delatnosti: 4399, www.kraljevicardaci.com, tel: 036/428558, 034/354922, e-mail: booking@kraljevicardaci.com

2. Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

3. Politika reklamacija i kontakt podaci za korisnike ukoliko žele da se informišu o reklamaciji ili narudžbini

Ukoliko želite da uložite reklamaciju / pritužbu na vrstu pružene usluge molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: booking@kraljevicardaci.com 

4. Uslovi otkaza aranžmana i promene termina:

Za potvrdu rezervacije neophodna je uplata u iznosu od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak iznosa gost je dužan da izmiri 20 dana pre datuma realizacije rezervacije. U slučaju nepoštovanja roka hotel zadržava pravo otkazivanja rezervacije. Gost je dužan da u pisanoj formi obavesti hotelijera o odustajanju ili promeni termina aranžmana. U zavisnosti od rokova otkaza aranžmana zadržavaju se sledeći procenti od ukupne cene:
• 30% ukoliko se rezervacija otkaže 19 do 11 dana pre početka aranžmana
• 100% ukoliko se rezervacija otkaže 10 ili manje dana pre početka aranžmana ili u toku trajanja usluge, kao i prilikom nepojavljivanja gostiju.
• ukoliko gost napusti hotel pre rezervisanog datuma odjave, Kraljevi Čardaci SPA zadržava pravo na sredstva za neiskorišćeni deo boravka
• Promene termina se mogu vršiti isključivo uz saglasnost hotelijera. Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za
otkaz rezervacije ili preveremeni odlazak iz hotela.

5. Zaštita privatnosti korisnika:

U ime „Prvako Engineering“ d.o.o za „Kraljevi Čardaci“,  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni „Prvako Engineering“ d.o.o za „Kraljevi Čardaci“ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

6. Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

7. Povraćaj sredstava:

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, „Prvako Engineering“ d.o.o za „Kraljevi Čardaci“ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

8. Izjava o PDV-u:

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

9. Načini plaćanja:

Za potvrdu rezervacije neophodna je uplata 30% ukupne cene aranžmana. Gost je dužan da ostatak iznosa aranžmana izmiri do 3 dana pre dolaska u hotel.

Online plaćanje:
Mogućnost plaćanja platnim karticama na našem sajtu.

Offline plaćanje:
Aranžman je moguće platiti u 5 mesečnih rata čekovima, prema sledećim uslovima: prva rata u iznosu od najmanje 30% ukupne vrednosti aranžmana predstavlja potvrdu rezervacije. Drugu i treću ratu potrebno je uplatiti pre početka aranžmana. Za četvrtu i petu ratu potrebno je deponovati čekove na recepciji hotela pre početka aranžmana.
U saradnji sa NLB Komercijalnom bankom nudimo našim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate. Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na do maksimalno 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica NLB Komercijalne banke. Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos gost plaća unapred na rate a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.
Dodatna olakšicu za naše goste je prihvatanje platnih kartica za opciju card not present (bez fizičkog prisustva kartice). Uplata se može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Dostupno je plaćanje na recepciji platnim karticama i gotovinom za Walk-in goste i za sve vanpansionske usluge.